Annuleren van de bestelling

254 views  February 19, 2023 Terug

Annuleren van de bestelling

Druk het PDF-formulier voor het annuleren van bestellingen af door hier te klikken en stuur dit formulier naar ons op. U kunt deze scannen en e-mailen naar [email protected]. U kunt uw annuleringsverzoek ook naar ons e-mailen door te e-mailen naar [email protected], en vergeet niet uw transactie-ID-nummer te vermelden.

Als consument, heeft u het wettelijk recht om een overeenkomst van rechtswege binnen 14 dagen na levering te annuleren, ingaande op de dag nadat je de levering hebt ontvangen. Dit betekent dat als u gedurende de relevante periode van gedachten verandert of om een andere reden besluit dat u een product niet wilt houden, op voorwaarde dat u het product niet heeft gebruikt, u ons op de hoogte kunt stellen van uw beslissing om het contract te annuleren en een terugbetaling te ontvangen. Voor advies over uw wettelijk recht om het contract onder deze voorschriften te annuleren, raden wij aan om uw lokale juridisch loket te raadplegen.

U ontvangt een volledige terugbetaling van de prijs die u hebt betaald voor ongebruikte producten en eventuele verzendkosten die u hebt betaald. U bent echter verantwoordelijk voor eventuele retourzendingskosten. Deze kosten omvatten alle kosten die door de koerier aan ons in rekening worden gebracht als u de levering weigert en de goederen worden geretourneerd. Het geschatte bedrag dat u in rekening wordt gebracht is £15 voor elk pakket. Wij zullen de aan u verschuldigde restitutie zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 30 kalenderdagen na de dag waarop u ons de opzegging heeft doorgegeven, verwerken. Dit in de veronderstelling dat wij de geretourneerde producten hebben ontvangen.